Tilbud

kr24.19

kr27.17

Motorcykel Farverige Gummi Håndtag Bar Styr Fat Bar Greb For KTM YAMAHA KAWASAKI SUZUKI, HONDA HUSQVARNA HUSABERG Snavs Cykel

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Lavet Af Høj Kvalitet Gummi, Smuk Og Holdbar

Det er Solgt i par (Venstre Og Højre)

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Som Billeder ( farve kan vælges fra Orange/Blå/Grøn/Guld/Grå/Hvid/Sort/Rød/Pink/lyseblå )

Kontakt os, for at bekræfte det, før du bestiller, hvis du er nødt til at skifte farve

Indvendige Diameter(L/R): 22mm/24mm

Montering:

Motorcykler, som med 7/8" Cykelstyr

Pakken Indeholder:

1 Par Grips Som Billeder.

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen.

må ikke Købe, Hvis Du Ikke Bekræfter, At Du Kan Bruge Dem, Bare Spørg Efter Den Detaljerede Tegning for At se, Om De Er ved at Samle.

du vil modtage samme vare som billeder.Måske En Lille Forskel I Forhold Til Farve Som Det Lys Under Optagelse.

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, dette betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter på dig, hvis du ønsker at få punkter

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.

Tags: ktm segl, cerwin vega, dt værktøj, kobling dække, falco, husaberg fe, 22 tommer cykel, bløder værktøj, talte spænding værktøj, yamaha mt07 bar
Item Højde 12cm
Materiale Type Gummi
Item Længde 12cm
Model Navn X201804131020
Item Bredde 6cm
200000204 200000807
Mærke JFGRACING
Emne Diameter 12cm
Element Vægt 0.08kg

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer