Tilbud

kr81.39

kr142.74

10stk Farverige Tør Slette Cirkler Whiteboard Marker Flytbare Vinyl Dot vægoverføringsbillede Popper for Dills Uddannelse Undervisning Fremskridt

Tilføj en anmeldelse af varen

Beskrivelse

Dette produkt er et sæt af 10stk flytbare vinyl prikker i 10 forskellige farver, som er lavet af vinyl materiale og de kredse, der har en selvklæbende bagside, der giver dem mulighed for at holde sig til overflader.Let at anvende og flytte, bare tag det hvide papir og derefter holde disse tør slette vægoverføringsbilleder på plads, sikkert for vægge, efterlader ingen klæbrige rester, også kan være let at slette.

Funktioner

- Mærke: Toyvian.

- Farve: Blandet farve.

- Materiale: PET.

- Størrelse: 28 x 28 x 0,1 cm.

- Lavet af høj kvalitet materiale, pengeskab, sundhed og ikke uskadelige for børn.

- Det tør slette punkter har selvklæbende bagside, der giver dem mulighed for at holde sig til overflader, og rivefast design sikrer, at de kan modstå en masse maling og øvelser i klassen.

- Egnet til undervisning og uddannelse i klassen, holde sig tør slette prikker på klasseværelset skriveborde, så eleverne kan øve skrivning af ord, løse matematiske problemer, tage noter eller efterlade en besked strip i hjemmet.

- Cirklen tør slette boards kommer med 10 forskellige farver, der gør din undervisning plads til mere sjov og kreativ med disse lyse og farverige tør slette vinyl cirkler.

- Vores tørre lette cirkler kan fjernes tak til vores rip-resistent design, og øjeblikkeligt en ny-placeret.

Pakkeliste

10 x Toyvian Flytbare Vinyl Dot

Tags: whiteboard eraser tør slette, gipsplader skrue, kreative loft design, Sted, gipsplader, kniv kit, gips sander, maler værktøj, center cirkel, magnetisk whiteboard tør slette
Specifikation Multi-piece Package
Materiale Plast
Stil Solid

Skriv en anmeldelse