Tilbud

kr303.53

kr433.62

Nye ankomst Kjole til aften i Formel vestido noiva sereia prom party robe de aftenselskab kjole luxury kjole pink side slids satin lace-up

Tilføj en anmeldelse af varen

Velkommen til vores butik Note: 1, For at opfylde forskellige krav til forskellige købere, vi har varer på lager og sædvane, Nogen specielle krav, så kontakt os venligst! 2, punkt omfatter ikke tilbehør såsom øreringe, halskæde, bryllup slør og krinoline petticoat (vist på billederne).Bud er for en kjole kun! 3, Før du bestiller, bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.For at sende en e-mail, skal du klikke på linket "Stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste.Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.Hvis du ikke modtager et svar bedes du sende din e-mail igen. 4, farven på de faktiske elementer, kan variere lidt fra ovenstående billeder på grund af forskellige edb-indstilling, tak for din forståelse størrelsen er målt ved hænder, så det kan være en smule tolerance (1-3CM) For specialfremstillede, at du kan give os dine oplysninger, krav som følge ( tommer eller cm ): 1.Fuld Bust = 2 inches.Talje = 3 inches.Hofter = 4 inches.Skulder til bryst = 5 inches.Længde, skulder til talje = 6 inches.Front Længde, Skulder til gulv = 7 inches.Nipper til nipper = 8 inches.Skulder til skulder= 9 inches.Arm længde= 10 inches.Kjole farve=

Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber.

De fleste ordrer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage efter bekræftelse af betaling.

"Fri Fragt" post vil blive sendt af "China Post" Eller "ePacket" registreret luftpost, elementer kan kontrolleres og registreres online.

De Europæiske og Amerikanske lande forsendelse tager normalt 7 til 21 dage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Andre lande og regioner tager normalt 30-60 dage.Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.Hvis varen ikke kan opfylde dine behov, kan vi også acceptere din returnering.Kurer service fragt skal betales af køber.Vende Tilbage Noter: 1.Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt. 2.Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage. 3.Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr.Eller kontakt os på forhånd. 4.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren. 5.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

Dybt vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra FADISTEE, Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade 5-stjerner positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig et minut.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager kjolen , er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig.

Tags: eb satin kjole, kjole wed, quinceanera kjole, klud pink, afrikanske dashiki maxi kjole, anlægget silke kjole, lo aften kjole, zara kjole, kjole formel, robe kvinder
Element Type Aften Kjoler
Stof Type Satin
Mode Element Simpel
Kjoler Længde Gulv-Længde
Lejlighed Formel Aften
De Faktiske Billeder Ja
Ærme Stil Almindelig
Halsudskæring Stropløs
Mærke fadistee
Toget INGEN
Silhuet A-LINJE
Dekoration INGEN
Materiale Bomuld
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Talje Naturlige
Oprindelse KN(Oprindelse)
Med indbygget Bh Ja

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer