Tilbud

kr54.90

kr80.71

Off-Bundet Mænd Kvinder Vinteren Tøfler Mænd Indendørs Varm Pels Bløde Tøfler Hus Soveværelse Flad Sko Anti-skid Hjem Par Tøfler

Tilføj en anmeldelse af varen

Bemærk: FØLG butik i mobil-app for at få KUPONER!!!

Off-Bundet Mænd Kvinder Vinteren Tøfler Mænd Indendørs Varm Pels Bløde Tøfler Hus Soveværelse Flad Sko Anti-skid Hjem Par Tøfler

Størrelse Chart

Hvis du ikke ved, hvilken størrelse du skal vælge, kan du kontakte kundeservice.

Vis Detaljer

varm pels tøfler,indendørs anti-slip hjem sko

Real Skud

Packing Liste:

1*Sko

1.Forsendelse & Betaling

1.Vi vil afsendt pakken i 2-4 dage efter, at du har foretaget betaling. 2.Der er et par forskellige muligheder for råvare transport, men prøv at vælge Livingbox.dk s logistik-kanaler, som vil tillade dig at modtage varen på et tidligere tidspunkt. 3.Pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os. 4.Leveringstiden er ca 10-45 dage. 5.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

2.Om Told

1.Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. 2.Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land. 3.Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel.Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

3.Efter-salg Service

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse.Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder: 1.Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber kontakte mig direkte,jeg vil give dig svar inden for 12 timer. 2.Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

4.Størrelse og farve

Vores produkt størrelse kan der være fejl, fejl i intervallet 1-2cm.Produktets farve på grund af skærmen, lys og fotograferet baggrund og andre grunde, vil der være en lille farve forskel.Dette er for at tilhøre den normale rækkevidde.

5.Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du efterlade en positiv feedback og give os 5 stjerner, hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller tjenester, bedes du kontakte os først, vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, og yde den bedste service for dig,så du skal ikke give direkte feedback .Mange tak for dit samarbejde.

Tags: formel sko mænd oprindelige, somar sko mænd, boot ugg, casual kvinder, sko kvinder, casual sneaker, nike vapormax, tøffel kvinder, sko, afslappet mænd sko
style2 mænd, tøfler,kvinder hjemmesko
Stil varme hjemmesko,pels, tøfler,bløde tøfler
Gældende Sted Indendørs
style3" mænd vinteren tøfler,kvinder vinteren tøfler
Mærke Off-Bundet
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Lining Materiale Kort Plys
Ydersål Materiale EVA
Mønster Type Solid
Element Type Tøfler
Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
Øvre Materiale EVA
Navn På Afdeling Voksen
Sko Type Grundlæggende
Sæson Vinter
Indersål Materiale Kort Plys
Model-Nummer 1618
Mode Element Faux Fur
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer