Tilbud

kr40.94

kr51.18

10stk/masse 4.5" Store Paillet Buer Store Bling Applikeret Sløjfe Til pige Hovedbøjle Bue Hår Tilbehør 29 Farve U Pick HDJ09

Tilføj en anmeldelse af varen

1)Farve: 29 farve for at vælge (som billeder)

2)materiale:paillet

3)Vægt:6g/stk

4)STØRRELSE:11.5x6cm(4.5x2.4")=længde x bredde

Lad 0.1-2CM adskiller sig på grund af manuel måling og fremstillet i hånden,De ovennævnte dimensioner er kun til reference.Tak :)

hvis du ønsker at vælge farve ,bedes du bemærke, at dine farver i din ordre, skal du fortælle os, farver og mængde ,tak

Betaling

1.vi plejer at accpet betaling via

2.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du foretager en betaling

3.Dine penge er sikre på Livingbox.dk-konto,skal du lave en bekræftelse på Livingbox.dk og frigive pengene, når varerne er modtaget.

Forsendelse

1.Vi forsendelse af alle vores varer i hele verden inden for 48 timer af EMS/DHL/ eller Kina post/Hongkong Indlæg

Shipping måde Delivey Gange Hongkong post/kina post 15-25 arbejdsdage EMS 5-9 dage DHL 3-4 dage 2.Nogle gange kan det tage op til 30 hverdage dute strenge brugerdefinerede Kontrol.

Afkast 1.For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer,vi accpet afkast og udvekslinger inden for 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost,vil vi behandle din retur anmodning i løbet af 2-5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare. 2.Hvis varen er defekt,bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation.Hvis en udskiftning er ikke mulig,så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Feedback-1.Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 Stjerner for Varen som beskrevet og Kommunikation og forsendelse hastighed . 2.Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback,vi vil give dig en bedste serive.

Kontakt os

1.Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på Livingbox.dk eller e-mail til os.

2.Vi kan reagere e-Mail inden for 24 Timer.

Tags: bolden skål, baby hoved bånd, baby hårbånd indehaver, mor og mig turban, festtøj til børn, hårbånd leopard, bowling kugler for kvinder, pige hovedklæde, pandebånd kvinder, bling hårbånd
Navn På Afdeling Børn
Stil Mode
Mærke SIYUAN
Køn Piger
Model-Nummer HDJ09
Element Type Hovedbeklædning
farve 29 farve Alternativ
Størrelse 11.5x6cm
Materiale Polyester
Type Pandebånd
Vægt 6g/stk
Mønster Type Solid

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer