Tilbud

kr189.39

kr315.69

RD6006 RD6006W Modul Buck Spænding Konverter Voltmeter 60V/6A DC Spænding, USB, WiFi Nuværende Trin-ned Strømforsyning S06A Tilfælde, at 40% AF

Tilføj en anmeldelse af varen

RD6006 RD6006W Modul Buck Spænding Konverter Voltmeter 60V/6A DC Spænding, USB, WiFi Nuværende Trin-ned Strømforsyning S06A Tilfælde 40%OFF

S06A

RD6006 og RD6006W

1.1 Central Funktion

·tastatur + encoder potentiometer kombination justering

·2,4 tommer HD farve skærm

·Opladning af batteriet særligt interface

·Data hurtig lagring og genkaldelse

·Ny PC software

·Wi-Fi-forbindelse, Telefon APP control 1.2 Panel Beskrivelse 1.2.1 Front panel

A: Power-knappen

B: Anden funktion knap

C: Hurtig lagring knappen

D: Current/Over den nuværende beskyttelse af værdi-indstilling

E: Spænding/overspændingsbeskyttelse værdi indstilling

F: Mikro-USB-interface

G: Strømforsyning udgang negative elektrode

Opladning af batteriet negative elektrode

H: opladning af Batteriet positive elektrode

Jeg: Strømforsyning udgang positive elektrode

J: udgangskontakt

K: encoder potentiometer/Annuller

L: Retning-knappen

M: Bekræft-knappen

N: tastatur

O: Skærmen

1.2.2 Bagsiden

S: Input sikring

Q: Output sikring

R: Strømforsyning input-interface

S: Ekstern temperatur sensor interface

T: CR1220 batteri stik

U: Kommunikations modul interface

V: Blæseren interface

BEMÆRK:

Strømforsyning input interface skal være tilsluttet til 6-70V konstant DC-strømkilde.Den eksterne sensor-kabel (som vist til højre) skal tilsluttes ekstern temperatur sensor interface.Fan-interface kan ikke tilsluttes til andre fans.Når udgangsstrøm er højere end 4A eller systemet temperatur højere end 45℃, loftvifte begynde at arbejde, når temperaturen er mindre end 40℃ - og udgangsstrøm lavere end 3.9 A, loftvifte vil stoppe med at arbejde.Når systemet temperatur, der er højere end 80 ° c, vil output blive lukket ned på grund af OTP.CR1220 er ur-batteri(Bemærk forberede sig ved selv), kommunikation interface er et særligt interface, kan du ikke oprette forbindelse til andre moduler eller kabler.

Du kan se Wi-Fi-modul(RD6006-W indeholder) og RS-485 modul på billedet nedenfor.Hvis du har brug for RS-485 til industriel wired kontrol, bedes du bestille det alene.

1.3 Drift Intr odu ction

Efter power-on boot-billede vises først, og derefter indtaste den vigtigste side. 1.3.1 Hovedside

W: Tid

AF: Beskyttelse status indikation

X: Knappen tune

AG: Batteri opladningsindikator

Y: Button lock status

AH: Batteri relaterede oplysninger skærmen

Z: Kommunikation

AM: indgangsspænding

AA: det Faktiske output spænding

AL: udgangsspænding forudindstillede værdi

AB: det Faktiske output nuværende

AK: udgangsstrøm forudindstillede værdi

AC: Udgangseffekt

AJ: overspændingsbeskyttelse værdi

ANNONCE: Aktuelle data gruppen

AI: Over den nuværende beskyttelse af værdi

AE: Konstant spænding Konstant aktuelle status

1.3.2 Betjeningsvejledning

I menuen drift, er ikonet rødt eller markøren er den i øjeblikket valgte menu-ikon i blåt er de ikke-valgte menu, skal du trykke på ENTER for at bekræfte, tryk på den encoder potentiometer for at annullere eller gå tilbage, skal du trykke på den retning-tasten til at flytte markøren eller skifte menu, og drej encoder potentiometer for at ændre indstillingen, indstilling vil automatisk blive gemt, når du vender tilbage fra menuen side.Tryk på og hold 0-knappen og power-on for at gendanne fabriksindstillingerne, skal du trykke på 1 og holde den nede og tænd for at gendanne fabriksindstillingerne, kalibrerings-værdi, tryk på ENTER og magt på at angive boot mode. 1 . 3 . 2 . 1 Batteri-Opladning Indledning

Efter power-on, på batteri-relaterede oplysninger display område, ekstern temperatur, kapacitet og energi vil løkke displayet.Når der er output strøm: kapacitet, energi automatisk Akkumuleret, og automatisk fjernet efter lukning.

Den grønne terminalen er forbundet til den positive pol på batteriet, og den sorte terminal, der er sluttet til den negative pol på batteriet.Efter at batteriet er korrekt tilsluttet, oplader indikator lyser rødt, og batteriet er tilsluttet.Tryk på ON/OFF for at starte opladning, batteri-indikatoren viser grønt.Når den faktiske produktion er lavere end 10mA, vil output blive lukket ned automatisk.Batteri med beskyttelse af bestyrelsen kan ikke være opladet.Opladning spænding og strøm skal være sat på din egen.

Det er stærkt anbefales, at du bruger den originale oplader til at oplade batteriet.Der er en risiko for brand og eksplosion under opladningen.Ikke-fagfolk skal ikke arbejde . 1 . 3 . 2 . 2 hovedsiden udgangsspænding og-Output Aktuelle Indstilling

Tryk på "jeg-SET" - knappen for at indstille output-nuværende værdi, kan du bruge encoder potentiometer til at justere output-værdien direkte, skal du trykke på den retning-knappen for at flytte markøren.Selvfølgelig kan du bruge tastaturet til at indstille værdien, og tryk på "ENTER" for at bekræfte.Hvis du angiver en forkert værdi, kan du trykke på encoder potentiometer for at annullere.

Tryk på "V-SET" - knappen for at indstille output-spænding værdi metode svarer til output aktuelle indstilling.

Tryk på "SHIFT" + "jeg-SET" - knappen, eller "SHIFT" + "V-SET" - knappen for at indstille over den nuværende beskyttelse/ overspændingsbeskyttelse værdi.Operationen metode svarer til output aktuelle indstilling.

M0 er standard data gruppen, når RD6006 er tændt, skal du manuelt ændre indstillinger og automatisk husk at M0 efter bekræftelse.

1 . 3 . 2 . 3 Data Group Hurtig Lagring og Opkald ud

Tryk på " MEM "+knap på tastaturet 1-9, kan du gemme output spænding, strøm værdi, overspændingsbeskyttelse værdi, over den nuværende beskyttelse af værdi i de tilsvarende data group(som vist ovenfor), og tryk derefter på "ENTER" for at bekræfte, eller tryk på encoder potentiometer for at annullere.

Tryk på "SHIFT" +knap på tastaturet 1-9 til hurtig kalde de gemte data(som vist ovenfor).Tryk på "ENTER" for at bekræfte, eller tryk på encoder potentiometer for at annullere.

Tags: rd6012w, rd6006, dc strømforsyning justerbar qje, rd6018, dps3005, digital voltmeter meter, tilpasse wifi, esp32 m5stack, dps5020 strømforsyning, rd6018w
Dimensioner 16*7*6 cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Nøjagtighedsklasse Normal
Model-Nummer rd6006
Mærke JUANJUAN
Strømforsyning DC
Driftstemperatur Normal
Skærm Type Digitale Kun

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer