Tilbud

kr39.02

kr43.36

Fugl Kvadratisk Form af Høj Kvalitet, Foto, Træ-Laser Cut Cabochonslebet at Ringe, Øreringe, Bobby pin-kode,Halskæder, Armbånd

Tilføj en anmeldelse af varen

Velkommen til vores butik!!!(*^__^*)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ BRUGERDEFINERET RÆKKEFØLGE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Giv mig dit billede, vil vi gøre egne træ-cabochons for dig,

♥♥ .·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**· ♥♥

(Samme som i det FØRSTE billede)

Materiale : træ

Opmærksomhed: Reverse Hvid farve

Cirka Dimensioner: Størrelse: 20x20mm Diamant Form ,

15mm side-længde, 3.5-4mm Tyk , Hvid Bagside

PERFEKT til at lave Øreringe, Ringe, Bobby pin-kode ,Charme og Halskæde ..osv .

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

♥♥♥♥P. S. Alle Håndlavede Foto Træ Skære Cabochons er (af os), og derfor, hver af dem kan indeholde en lille smule fejl, men vi bør undersøge, inden post, og prøv at sende det bedste til dig.

♥♥♥♥Du skal bemærkes, at vores billeder blev lavet på Kodak eller Fuji fotopapir af specialiserede rødmen, der ikke er udskrevet af nogle fælles papir.

Package detaljer

~Varen er godt pakket med æske.Vi bruger også luftbobler pakket inde til at sikre, at ordren ikke vil blive beskadiget

~~For at sikre, at du modtager din bestilling med skattefrit eller lavere skat på import,vil vi erklære det som en "gave" eller "prøve" med en lavere værdi,hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.I skal vide dette.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Forsendelse

Gratis forsendelse

Vi kun levering af Kina Post, luftpost, til gratis fragt,har brug for omkring 20-30 arbejdsdage at ankomme.Hvis behovet for varerne hurtigst muligt, bedes vælge hurtigere forsendelse metode som DHL eller EMS,pls kontakte os og betale den ekstra fragt

1. Levering

-Ved Hurtig:

Generelt om 5-10 arbejdsdage

-Ved China Air Indlæg :

Normalt tager det cirka 20-50 dage med skib fra Kina.Måske hurtigere, nogle gange kan forsinke ankomsten for leveringen, som adskiller sig fra lande!Vi kan ikke kontrollere leveringstid og post office garanterer ikke for leveringstiden!Hvis du ønsker dine varer sendt til en anden/hurtigere metode, DHL / EMS / UPS, bedes du convo mig for nærmere oplysninger, og lad mig vide din placering.

2. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter betaling er modtaget.

3. Hvis du ikke har modtaget den vare, på Leveringstid , Bedes du kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål ,er normalt, din mail vil blive besvaret inden for 24 Timer.Hvis du stadig ikke har fået svar efter 24 timer, bedes du tjekke din spam af din e-mail boks.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation.

4. Vi leverer til Livingbox.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2: tjek Venligst med din land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Hvis du har nogen spørgsmål,send mig venligst besked.Jeg vil hjælpe dig med at løse ethvert problem,

tak!!!

Returret

Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.

1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3. Bemærk pak produkter nøje.Produkter, der returneres, vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.

2. Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Vi vil svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.

Vores Emballage

Tak for din støtte !!! (*^__^*)

Tags: dsg tøj ture, dylan sprouse baby, diy dukkehus j008, driver 120w 1300ma, kæden pung, clutch, blue tooth earings, cupholders håndlangere, billige ægte jade, dukke underbukser etsy
Item Form Square-form
Model-Nummer WEH
Mærke XINER
Element Vægt 0.5g
Element Type Perler
Form Samme som billedet viste
Bruger DIY-Ringe, Øreringe, Bobby pin-kode,Halskæder,Armbånd.vedhæng.
Materiale Træ
Ydre Diameter 20mm
Bøde eller Mode Mode
Emne Diameter 15mm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer