Tilbud

kr117.80

kr124.01

Oplader Adapter 12V til 5V Power Converter For iPhone, iPod 3G, 3GS, 4 & iPad -For Bose Docking-Højttaler Apple Højttaler 12V til 5V

Tilføj en anmeldelse af varen

at BestStep Internationale Officielle Butik ^_^

De Produkter, som du kan være interesseret i:

Varm Tip:

Bemærk: se Venligst bort fra ovenstående specifikation er, at de alle er standard.

Bemærk: Denne adapter er IKKE Bluetooth Music Receiver , det er lavet til at løse opladning fejl i forbindelse med iPod-tilbehør, der ikke oplade iPod Touch, iPod Nano eller iPhone.Hvis din højttaler eller docking-station har et output spænding på 12 volt, dette Gebyr adapter vil reducere 12v til 5 volt .Dette er den spænding, som Apple iPhones og iPods køre på, og så er det krævede niveau af magt til at modtage betaling.

Hvis din højttaler eller docking station understøtter ikke lyd - /video-eller opladning funktioner i iPod ' en har du denne oplader adapter, VIL IKKE give nogen lyd/video-eller opladning funktioner.

Instruktioner:

Har du en iPod eller iPhone, som du ikke kan oplade den via din docking station?

Måske har du brug for en adapter til at oplade din iPod eller iPhone i Bilen?

12v til 5v oplader converter adapter er en adapter, der vil give dit 30-pin iPhone eller iPod oplades direkte fra din gamle stil-dockingstation stuen eller i bilen.Dette betyder ikke flere afbrydelser til din musik, når batteriet går død, og du vil ikke længere nødt til at huske at oplade din enhed, før og efter brug.

Hvordan virker det?

Hvis din højttaler eller docking-station har et output spænding på 12 volt, 12v til 5v oplader converter adapter vil reducere dette til 5 volt.Dette er den spænding, som Apple iPhones og iPods køre på, og så krævede dette niveau af magt til at modtage betaling.

Hvad Docks / Stereoanlæg vil arbejde med?

12V til 5V oplader converter-adapteren fungerer med Bose-Serie 1, og Klipsch iGoove – i virkeligheden burde arbejde med en dockingstation eller stereo, der er i stand til at oplade din iPhone eller iPod, fordi det har en effekt spænding på 12 volt. (Nogen problemer med det, har vi en ingen dikkedarer politik for refundering).

Bemærk: med denne adapter er IKKE en Bluetooth-Modtager

Kompatibel med alle 30pin Apple-enheder:

iPhone 1st generation,

iPhone 3G,

iPhone 3GS,

iPhone 4,

iPhone 4S,

1. - 4th generation af iPod Touch,

iPad, iPad 2, og iPad 3.

3rd generation iPod i 2003 til Lightning-stik, som blev udgivet i slutningen af 2012

TILLÆGSGEBYR ADAPTER.Tilslut din enhed til dette, og det vil oplade, mens du spiller musik, og der vil ikke længere kræves separat opladning.

BIL & HOME-LØSNING.Ideel, hvis du har en ældre bil stereo med 30 pin-kode, men finder, at den 30-pin til belysning er ikke at oplade din iPhone eller iPod.Perfekt til ældre-dockingstation, såsom Bose Serie 1 / første generation, Klipsch iGoove HG og andre Docks med et output spænding på 12v.

STRØM KONVERTER, Hvis din højttaler eller docking-station har et output spænding på 12 volt, denne 12V til 5V dock oplader adapter vil reducere dette til 5 volt.Dette er den spænding, som Apple iPhones og iPods køre på, og så er det krævede niveau af magt til at modtage betaling.

BLUETOOTH.Bemærk dette er IKKE en Bluetooth Music Receiver.Hvis du ønsker at bruge denne adapter til at oprette en Bluetooth-løsning til dit Bose 1-dock, kan du købe

Hvorfor er det:

Oplader din Apple-enhed, mens du lytter til musik

Købe med vores for trådløse musik på BOSE 1. Gen docks

Spar $$$ - ingen grund til at ændre-dockingstation eller enhed

Du kan være interesseret i , pls klik rød farve ord for at få flere oplysninger;

Billeder:

Forsendelse Metode:

FAQ:

Garanti:

Alle produkter har et års garanti, og hvis kvaliteten problemer,send tilbage kun,at vi vil refusion eller ombytning nye for dig.

Tags: BOSE, bose hovedtelefoner headset, bose qc20, bose højttaler-stativ, base bose, bluetooth, bose højttaler, bose soundlink, stander væggen, bose montere, 17v ac-adapter
Funktion Ændre 12V til 5V
farve black
Model-Nummer Oplader Converter Adapter 12v til 5v
Element Type Adapter
Mærke PATCHSKY
Pakke No
Materiale Plast

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer