Tilbud

kr64.14

kr136.48

Hale lys Rustfrit Stål Montere Beslag Beskytte Dække Vagter Bageste Hale lys For 07-16 Jeep Wrangler JK Tilbehør 2stk

Tilføj en anmeldelse af varen

Hale lys Rustfrit Stål Montere Beslag Beskytte Dække Vagter Bageste Hale lys For 07-16 Jeep Wrangler JK Tilbehør 2stk

Specifikation:

Led-baglygte Mount Beslag

Egnet til forskellige led baglygte

Fix i bilen belysning

1.Nemt at installere

2.duarable og anti-korrosion

3.kan arbejde under dårlige situation og regnfuld dag!

4. Ikke let forsvinder.

Funktion:

Størrelse:35-45cm

Støbning Aluminiumslegering Boliger

Gælder for forskellen lys ressource(så HØJE LED-Lampe)

Den passende design til opvarmning elimination.

Den høje ydeevne stram vandtæt, støvtæt, quakeproof.

Anti eksplosion

Installer lys ressource nemt

Det gælder bestråling afstand er meget mere, der er længere end en normal pære

Appliation:

Båd,Bus,Off-road Køretøjer,atv ' er,Lastbil -, Ingeniør-Køretøjer(Gravemaskiner,Treedozer,Vejen,Ruller,Bulldozere,Kraner og Minedrift Lastbiler),

Særlige Køretøj(Brand Ingeniører,Politiets Biler,Rednings Køretøjer,Kommunikation Køretøjer,Militære Kommando Køretøjer) Gaffeltruck,Tog og Tanke.

Pakken indeholder: 2× LED baglygte Vagt Beslag

1.Vi accepterer, T/T,Paypal,Western Union,L/C,osv....Vi accepterer alle betalingsmetoder er sikre, og der er omfattet af Livingbox.dk Service Løfte.

2.Fuld betaling skal være foretaget inden 7 dage for at spille din ordre.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar. 4.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller købe, tak.

1.Worldwide Shipping, bedes du Venligst bemærke, at der vil være $20 for den ekstra shipping gebyr, hvis dine arealer er fjerntliggende område.

2.Pakken vil blive sendt ud inden for 3-7 dage.

3.Sørg for at give den korrekte leveringsadresse og telefonnummer .Alle elementer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet.

4 .Hvis du ønsker at ændre leveringsadresse, pls forlade en note on Besked.Vær opmærksom på, at leveringstiden kan være længere, hvis de elementer, der kontrolleres af toldmyndighederne. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Du kan også få tracking oplysninger fra den officielle hjemmeside. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig, Asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!Sælgeren forsendelse metode omfatter følgende metoder: 1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3.Beviser Guide: 1).Fotos af de stykker, Du vil være forpligtet til at tage klare billeder og maile til os.Billederne bør omfatte pæren er tændt og når den er slukket. 2).Videoer af de stykker, Hvis fotos ikke er i stand til at bevise, at den LED-lampe er defekt, en video er nødvendig.Slut pære med en 12V strømforsyning og vis os i den video, som du har tilsluttet pære korrekt med ledninger.Tak. 4. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, det er ok, for at vende tilbage til os inden 15 dage.Vi vil fuld refusion, at du efter modtagelse returnere pakken, men du er nødt til at betale forsendelsesomkostninger. 5.Hvis der er mere end 60 dage ikke har modtaget din pakke, bedes du kontakte os for at udvide forsendelse beskyttelse.Eller vil vi kontrollere, om du kan modtage en pakke, Hvis ikke, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.Bemærkede: Kunstigt beskadiget, er ikke inkluderet i returret.

1. 1 år producentens begrænsede garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

3. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Livingbox.dk!

1.Bedes du give os 5 stjerne feedback, når du modtager pakken.

2.Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte med os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

3.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

Tags: chromecast tv, jeep wrangler tilbehør 2010, jeep wrangler reservehjul, chomocast, chomercast, jeep wrangler nummerplade, bænk børste, chromecast hdmi, jeep jk wrangler, jeep wrangler dæk
Bil Model baglygte beslag
Mærke OVOVS
Jeep Model wrangler
Spænding 12V/24V
Specielle Funktioner beslag
Element Type Hale Lys Samling
Model Navn OL-JMB-T
For Køretøj, Der Mærker/Modeller JEEP
Materiale Type Aluminium Legering
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Emne Diameter 0inch
Wrangler-År 2015
Element Vægt 2kg
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer