Tilbud

kr142.68

Original Samsung 2033SW 2233SW IP-43135A BN4400124S power board

Tilføj en anmeldelse af varen

Beskrivelse

garanti : 90 dage fra tilbuddet

Package : 1stk bestyrelsen

Denne del kan arbejde i flere forskellige modeller; check inden budgivning.

Hvis du har brug for en anden del fra dette TV, skal du være sikker på at tjekke vores andre fortegnelser, som vi kan have andre dele fra denne model, der stadig er til rådighed.

Hvis du ikke tror, vi har den bedste pris, på en del, for derefter at gøre et tilbud !Værste der kan ske er, at vi afvise den.

Forsendelse

Fragt & Levering tid

Land

Singapore / hong Kong post (gratis fragt)

7-20 arbejdsdage

Alle lande

Epacket (gratis fragt )

8-15 arbejdsdage

Australien, Canada, Frankrig, Israel, Norge, Rusland

Saudi-Arabien;

Ukraine; Storbritannien; Usa

Euro business-parcel (billigere)

7-15 arbejdsdage

Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Grækenland, Sverige

Euro business-parcel (dyre)

7-15 arbejdsdage

Belgien, Portugal, Ungarn, Polen, Slovakiet, Slovenien, Holland, Grækenland, Irland, Danmark, Luxembourg, Cypern, tjekkiet, Estland, Rumænien, Finland, Malta, Bulgarien, Letland, Litauen, Østrig

Hurtig indlæg

3-7 arbejdsdage

Alle lande (kontakt mig for at få porto)

Vi vil nøje teste hvert element inden overførsel.

Kvaliteten er garanteret!

Bemærkninger:

Internationale Købere Bemærk Venligst:

- Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

- Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

-Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.

- Som køber, er det din pligt til at betale skat, når du laver en ordre fra udlandet.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

Retur & Refusion

Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

Tags: transformer til skærm, strømforsyning dette produkt, ip-board power, baggrundslys inverter lcd-tv, bestyrelsen strømforsyning, ccfl inverter transformer, høj spænding inverter lcd, power board, bestyrelsen overvåger samsung, 2233sw
Mærke huanshengtu

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer