Tilbud

kr100.50

kr111.66

KN-Sundhed fødevaregodkendt enzympræparat fødevaretilsætningsstof Glucose Oxidase 100 g Indbundet

Tilføj en anmeldelse af varen

[Produkt Princip]]

Glucoseoxidase Er en Grøn Farve fødevaregodkendt Biologisk Enzym Forberedelse Fremstillet ved Fermentering af Specifikke Aspergillus Svampe Stammer.

Produktet Er Ikke-Giftige og Har Ingen Bivirkninger.Det Kan Fjerne Opløst Oxygen i Fødevarer, og Har Funktioner til at Holde Frisk, Beskyttelse af Farve, Forebyggelse Brun, Beskyttelse af C-Vitamin og Forlænge holdbarheden af Fødevarer.

[Produkternes Anvendelse og Effekt]]

1. Anvendelse i Mel Produkter og Jordforbedringsmidler som Brød, Cookie og Dampet Brød

Glucoseoxidase Er Direkte Tilføjet til Mel, Som Effektivt Kan Øge Gluten af Seitan og Forbedre Elasticitet i Dejen, Især Tolerance af Dejen til Mekanisk Påvirkning Kraft.Det Kan Erstatte kaliumbromat og Øge Mængden af Brød.

2. Anvendelse i Øl Produktion

I Øl, Opløst Ilt og Flaskehals Ilt i Øl, Er Hovedsagelig Fjernes for at Forhindre Oxidation og Forringelse Proces af Øl, Forhindre Generation af Aldring Smag, Bevare den Oprindelige Smag af Øl og Forlænge holdbarheden af Øl.

3. Anvendelse i Produktionen af Mælk

Glucoseoxidase Er en Grøn Farve Biologiske Mad Konserveringsmiddel, der Fremkommer ved Rensning Teknologi Mikrobielle Gæring, Som Er Ikke-Giftige og Har Ingen Bivirkninger.Det Kan Fjerne Opløst Oxygen i Mad og Spille en Rolle i at Holde Frisk, Beskyttelse af Farve, Beskyttelse af C-Vitamin og Forlænge holdbarheden af Fødevarer.

Anvendes i Frisk Mælk og Mejeriprodukter Kan Forhindre Fedt Oxidation, Hæmmer Mikrobiel Vækst og Forlænge holdbarheden.Ilt Kan Også Gøre Fedtet Mad Producere Lugt og Aldehyder og Ketoner, og Tilføjelsen af Glucose Oxidase Sikrer, at Produktets Kvalitet på Grund af Forbrug.

4: Andre Anvendelser: Mad Fjernelse Af Kvælstof, Protein, Sukker Fjernelse, Fisk Og Skaldyr Bevarelse, Anti-Lipid Oxidation, Andre Programmer

Det Er Hovedsageligt Anvendes til Mælk, Ost, Æg, Drikkevarer og Salat.

Det Er Hovedsagelig Anvendes til at Fjerne Glukose fra Æg Væske for at Undgå Misfarvning og nedbrydning af Protein Færdige Produkter under Opbevaring.Dosis 500 Mg/kg.

Deoxidering af Citrus Drinks, Øl Osv.For at Forhindre Farve Uddybning, Reducere Smag og Metal Opløsning.Den Maksimale Dosis Er 10 Mg/kg.

Det Bruges i Hele Mælk, Pulver, Korn, Kakao, Kaffe, Rejer, Kød og Andre Fødevarer.

Tags: glitter hårbørste, børste barn hår, syre pulver, tangler, spray rejse, bambus kam, anti frizz børste, Kam Hårbørste, hår massage værktøj, curly hårbørste
Certificering CFDA
Køn Unisex
Tillægsgebyr Enhed Tasker
Vægt 0.1
Mærke KN-Sundhed
Holdbarhed 24 måneder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Emballage Bag Pakke
Navn På Afdeling Voksen

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer