Tilbud

kr79.59

kr115.38

3 Pakker af Anlægget Støtte Stænger, Kokos Træ Totempæl Moss Stænger til Anlægget Støtte Ekspansion, Plante klatrestativ 40cm

Tilføj en anmeldelse af varen

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[Unikke Design]bunden af denne kokos totempæl er spids for nem indføring i jorden, og midt i det hule.Hvis du føler, at længden af en kokos totempæl ikke kan opfylde dine behov, kan du indsætte den anden spids i toppen af de første til at forlænge længden.

[Kvalitet]Dette kokos totempæl er lavet af 100% naturlige kokos shell, så det er meget svært, og slid-resistente.Udover, at det er øko-venligt, og det kan bruges i lang tid.

[Perfekte i Bruger]kokos moss polakker er sikre at bruge til dine planter, der giver en stærk støtte for anlæg, udvidelse, og hjælper planterne med at opretholde den vand og næring til dyrkning bedre.

[Robust Støtte]Disse kokos totempæle er lavet af robust kokos shell moss fibre, hårdt og slid-resistente, og de gør ingen skade dine planter, og den robuste træ pind gør det muligt at indsætte i jord nemt, og rebet er viklet rundt om pole sikrer mos i lange perioder af brug.

[Bred Anvendelse] totempæl plante support er perfekt værktøj til forskellige indendørs klatring planter, såsom vinstokke, slyngplanter, penge plante, monstera, og det er bekvemt for de fleste slyngplanter kan være forbundet med at vokse opad.

størrelse:50cm

Materiale:Kokos, plastik, træ

farve:brun

Pakkens Indhold:

3 x plante støtte pinde

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: spil til nintendo 64, moss pole, fisk stang telescop, halvleder, klatre træ, indehaveren anlæg, coco filmen, plant pind, hvordan fastgør anlægget moss pole, moss wood trees
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer