Tilbud

kr71.28

kr103.29

Andoer Pladsen Linse Filter Protector Kit Sæt(ND2/ND4/ND8/ND16) for GoPro Hero4 Session w/ Filter monteringsramme Indehaver

Tilføj en anmeldelse af varen

Andoer Pladsen Linse Filter Protector Kit Sæt(ND2/ND4/ND8/ND16) for GoPro Hero4 Session w/ Filter monteringsramme Indehaver

Dette ND filter sæt er velegnet til GoPro Hero4 Session, perfekt til optagelse i bevægelse tal og udendørs scener i stærk sollys.

Funktioner:

4 filtre(ND2/ND4/ND8/ND16) i en pakke, der er egnet til GoPro Hero4 Session.

Reducere lysintensiteten, undgå overeksponering og langsommere lukkertid.

Meget gennemtrængelige ND filtre, sikre en høj transmittans.

Leveres med et filter monteringsramme til installation, en halsrem til at tilslutte, og et stykke af rengøring klud til aftørring.

Specifikationer:

Mærke: Andoer

Filter Type: ND2 / ND4 / ND8 / ND16

Kompatibelt Kamera Type: GoPro Hero4 Session

Filter Materiale: Meget Gennemtrængelige Harpiks

Filter Montering Ramme Materiale: PC

Emne Størrelse: 3.7 * 3.7 * 0.2 cm / 1.5 * 1.5 * 0.1 i

Element Vægt: 2,5 g / oz 0.1

Pakke Størrelse: 7.5 * 7.5 * 4cm / 3 * 3 * 1.5 i

Pakke Vægt: 38g / 1.3 oz

Pakke Liste:

1 * ND2 Filter

1 * ND4-Filter

1 * ND8 Filter

1 * ND16 Filter

1 * Filter Monteringsramme

1 * Lanyard

1 * Rengøringsklud

Bemærk:

Kameraet er ikke inkluderet i prisen.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Livingbox.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Livingbox.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: len sony, gopro bundkort, gopro hero5 session, 4k go pro, cokin filter, dome gopro hero 9, filmen filter, republikanske parti, andoer stativ, gradiente filterholder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Filter sæt
Pakke Ja
Type Kamera Linse Filter Kit
Mærke Andoer

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer