Tilbud

kr68.36

kr71.96

XMT-HJEM 5L/7.5 L/11.3 L/15L vand, gryder, spande til vand dispenser vand kande pot krukker tanke udendørs bil pot vand til te 1pc

Tilføj en anmeldelse af varen

Hej,

velkommen til vores butik, er du velkommen til at vælge,at alle vores produkter kan spores,som nogle sælgere, der bruger ikke-tracking-nr.metode det helt sikkert kan spare penge for dig, men det vil have alvorlige problem, for der mangler det, og kan ikke spores, at du vil tilbringe meget tid og enegy for at købe ting, der er meget dårligt for dit køb erfaring, er vi altid vil overveje at køberens indkøb oplevelse i top prioritet.

Bemærk: Det kan varme vand, men kan ikke koldt vand, og stikket er Kina stik, så du skal bruge en adapter, hvis din stikket ikke passer til det.

FORSENDELSE: Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb, vil vi straks afsendt. 1.På grund af Politik, bedes du give os dit fulde navn, hvis du er Rusland.Mange tak for dit samarbejde. 2.Varen vil blive afsendt inden for 5 hverdage efter modtagelse af betaling. 3. Hvis transaktionen er i Hong Kong og Kina helligdag, håndtering tid ville blive forsinket.Forstå venligst, at.BETALING: Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Livingbox.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.GARANTI: 1.Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det. 2.Hvis varen er defekt i 3 måneder, kunne vi sender dig en ny erstatning for gratis eller tilbyde fuld refundering af købsprisen efter vi har modtaget den defekte vare. 3.Hvis varen er defekt i 12 måneder, kan vi også tilbyde dig en udskiftning, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt-omkostninger.FEEDBACK: Håber du kan give os en god feedback!Din feedback er meget vigtigt for vores forretnings-udvikling .Vi oprigtigt opfordre dig til at lade Positiv Feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak for din støtte!!

Tags: glas kande vand, firkantet krukke vand, karaffel vand, grønt vand pot, el-vand-kande, have vand, hervidor, imx290 sony, tepotter te kedel, keramiske kande mælk
Materiale Plast
Plast Type PP
Funktion BPA-Fri
Drinkware Type Vand I Gryder Og Kedler
Model-Nummer 04681
Mærke xmt-hjem
Certificering CIQ

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer