Tilbud

kr576.92

QILI QG-07 100/pakke DHL Fri Bil Indpakning Af Vinyl Film Installere Blød Fleksibel Skraber Bil Folie Skraber Størrelse 12.6 cm*8cm

Tilføj en anmeldelse af varen

QILI QG-07 Installere Skraber blød PP materiale Størrelse 12.6*8cm Skraber Af med en Klud Bil Wrap Film-Værktøj med PP Materiale

Model: QG-07

Produkt: Blød PP-Pladsen Skraber med Klud

Størrelse: 12.6x8 CM

Materiale: Forbedret PP Materiale

Ansøgning: Vinyl installere værktøjer, opbygning af værktøjer, industri værktøjer,reklame film installere....

Funktioner:

Dette Skraberen redskab i vid udstrækning bruges i pad-ning,

tapet indsætte, glas cleanning og køretøjer snerydning.

Perfekt til alle vinyl applikationer og vil ikke ridse under installationen.

Slidstærk.

Solidt og holdbart.

Ikke at såre paster.

Ikke ondt i glas.

Nem at bruge.

Pakke indhold:

100pcs x Skraberen Værktøj

Du Bemærker.: Fordi fremstiller ikke vil have nogen avanceret bemærker. ændringer til produktets emballage,oprindelsessted eller noget tilbehør,kan vi ikke sikre, at kunderne får varerne er præcis det samme med det store billede og beskrivelse af produktet.Men vi kan sikre, at de produkter, alle med samme gode kvalitet på markedet.Hvis vi ikke kan opdatere billedet eller relaterede oplysninger i gang, skal du foretage en bedre forståelse.

1.Vi tilbyder god kvalitet,lavere priser, og bedste service,og tre års garanti.

2.De produkter i min butik er de nyeste på det Kinesiske marked.

3.Vi kan foretage overførslen på dag, når din betaling bekræftet på Livingbox.dk.

4.Vi vil være appraciate hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Og vi håber at etablere et langsigtet samarbejde, forhold skib.

5.Vi vil gerne sende dig nogle af de traditionelle Kinesiske gaver til enhver tid orden.Og kan du fortælle mig, hvad du gerne vil.Vi vil forsøge sig bedst til opfyldelse af dine ønsker.

1.Vi kan acceptere alle slags betaling.

2.Du bedes venligst bekræfte produktet og forsendelsesadressen.Og giv os venligst besked for at fortælle, hvor meget værdi kan skrive egnet om produkterne.

3.Vi vil arrangere levering efter comfirmation på Livingbox.dk.Vær venlig ikke at spørge til forsendelse, når du placerer ordren.Mange tak!

4.Vi vil give dig besked for at fortælle dig tracking nummer efter ordren er afsendt.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse.

1.Vi vil sende ordren efter Livingbox.dk bekræftet ordren.Om shipping tid,Generelt Set,3~5 dage til DHL/UPS levering.7~10 dage for levering EMS.15~30 dage for HK Post Air-Mail-levering.

2.Bemærk, at hvis din leveringsadresse er et fjerntliggende område for DHL, du nødt til at betale andre 36usd for den eksterne shipping gebyrer.

3.Giv os venligst besked for at fortælle os rækkefølgen værdi, som vi kan skrive på pakken.Vi har meget erfaring på toldbehandling.Fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan undgå at betale høj skat.Som vi ved,Ungarn, rusland og TYRKIET har strenge import politik, så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.Hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer).

1.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager pakken, hvis du får en defekt vare.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produktmoms og ønsker at vende tilbage til os, kan du gøre en contaction med os inden 7 dage efter du har modtaget ordren.Eller vil vi ikke foretage en udskiftning eller tilbagebetaling.

3.Når du returnerer en vare til os, bedes du sende tilbage med originale pakke, og give tracking nummer .Og du har brug for at foretage tilbage forsendelsesomkostninger.Så vær forsigtig, før du placerer en ordre.

4.Vi vil refundere, når vi har modtaget ryggen produkt.Hvis du ønsker en erstatning,du vil oplade tilbage shipping gebyr,og vi vil opkræve forsendelsesomkostninger tilbage til dig.

1.Vi vil virkelig appraciate din tidlige bekræftelse, når du har modtaget ordren.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse.

1.Vores arbejdstiden er fra 8:30 am - 23.00 til kl.

2.Giv os venligst besked, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, når vi ikke er online.Vi vil give dig et svar, når vi har fået din besked.

3.Vi hilser din forespørgsel til enhver tid.

4.Giv os venligst besked på Trademanager cn1001793403.

Tags: gummi skraber, for vinyl værktøj, blue max, Plast-skraber, aluminium skraberen, håndtag skraberen, bil skraberen, klud gummi, 3m skraber, skærmen skraberen
Item Bredde 8cm
Item Højde 0.5cm
Element Type Svampe, Klude, & Børster
Specielle Funktioner Blød folie skraber med klud
Emne Diameter 00inch
Mærke qili
Element Vægt 0.03kg
Item Længde 12.6cm
Materiale Type PP

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer