Tilbud

kr36.29

kr50.37

Dobbelt Oplader Base Dock-Controllere Stå Oplader Med Batterier, Hurtig Opladning Til Serien S/X Gamepad Vildt Tilbehør

Tilføj en anmeldelse af varen

Beskrivelse:

Funktioner

Batteri til Serien S/X: Det genopladelige batteri har 2 kapacitet 600mAh, som er mere holdbare end andre 500mAh produkter.Når den er fuldt opladet, vil det opretholde 4-5 timers spilletid(hvert batteri).

Sammenlignet med den disponible AA-batterier, dette genopladelige batteri kan spare flere penge og gøre et godt bidrag til miljøet.Opladestationen er blevet opgraderet til at støtte Serien, S/X-controllere.

Spil Controller Oplader Indikator: Denne controller-oplader, har LED-Indikator, kan du kontrollere batteriniveauet på din Serie S/X-controlleren, når som helst.Indikatoren for batteri er på forsiden af skærmen på din ladestation for , røde LED opladning indikatorer drej til grøn, når controllere er fuldt opladet.

Batteri Beskyttelse: med Denne oplader er opladningen beskyttelse.Når batteriet er fuldt opladet, og du behøver ikke at bekymre dig om at skade controlleren selv, hvis du glemmer at fjerne batteriet i god tid.

Oplader Station og 2 Opladning Tilstande: Vi har designet denne oplader for at have en stand-funktion, og den oprindelige hensigt var at gemme din controller, når du ikke har brug for at oplade.På samme tid, kan du nemt finde det, når du har brug for det.Fordi hvert afsnit er der enkelte, der kan oplade en controller på en gang eller bare batterierne.

Specifikationer:

Specifikation:

Type: Dual Controller Dock Oplader

Kompatibel:For Serie S/X-controller

Batteri Kapacitet: 2 x 600

Opladningstid :2-3 Timer

Driftstid:4-5 Timer(Hvert Batteri)

Opladning LED-Indikator :Rødt Lys

Fuldt Opladet LED-Indikator: Grønne Lys

Input Spænding: DC 5V

Pakke Inkluderet:

1 x Controller Oplader Dock

2 x Batteri Pack

1 x Type-C strømkabel

Tags: bunny batteri pack, stå xbox-udgaven, xbox seris x, kontrol z, 160p1a, chatpad xbox, en, dobe xbox batteri pack, stadioner controller stand, gamesir xbox batteri pack, orb xbox oplader
Mærke centechia
Kompatibel Mærke/Model Microsoft
Certificering CE
MicroSoft Model xbox
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer