Tilbud

kr70.66

kr74.38

500pcs/Masse M10 Nylon Plast Flad Spændeskive 10x20x2 mm Almindelig Skive Flad Pakning Ring

Tilføj en anmeldelse af varen

Nylon Plast Flad Spændeskive Almindelig Skive Flad Pakning Ring

Størrelse: M10 (ID) x 20 (OD) x 2mm Tykkelse Størrelse:500pcs

Forsendelse med Skib til USA:7-15 dage Skib til andre lande:15-30 dage Vare blive afsendt inden for 48 timer efter fuld betaling er modtaget.Vi vil sende din ordrer via anbefalet Air Mail (Medfølger tracking nummer) i Kina Post Air Mail.

Returpolitik 100% Tilbage - Garanti inden for 30 dage Vi accepterer returnerer til en udveksling, eller pengene tilbage inden for 30 dage af elementer levering.Varer skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres.Vi vil ikke betale retur fragt.

Feedback, Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi har virkelig brug for din positive feedback og 5 stjerner efter du har modtaget din ordre, vil vi give dig en positiv feedback.Din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har et problem eller spørgsmål om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid, uanset hvad dit problem måtte være.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud.Så er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice Vi er her for at hjælpe dig med din produkt spørgsmål, ordre-status, og vender tilbage.Vores forpligtelse til dig er at besvare din e-mail inden for 24 timer, weekend inden for 48 timer.Send os en e-mail med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Betingelser for Salg, Import afgifter,skatter og chargee er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr.Der afgifter er købers responsibity skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen, og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere eller undgå GST eller V. A. T. eller andre importafgifter, skatter og afgifter,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land ' s politik.

Tags: m5 plastik skive, standoff, m12 nylon skive, m2 nylon afstandsskiven, m5 nylon skive, m3 nylon afstandsskiven, m10 skive, 8mm skive, skrue nylon, m3 spacer
Model-Nummer M10
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer