Tilbud

kr30.89

kr51.49

Unik Stil Kvindelige Pink Ild Opal Ring I Sølv Farve Trekant Ring Bryllup Band Lover Forlovelsesringe For Kvinder

Tilføj en anmeldelse af varen

Guld Udfyldt Smykker er et solidt lag af kvalitet guld varme, der er bundet til en intern juvelerer metal..Det har alle de gode egenskaber af massivt guld smykker.Det er meget langvarig, og hvis taget sig af, vil vare et helt liv.Venligst forskning Guld Fyldt Smykker på internettet for at finde ud af mere information om denne store nyt produkt.Må ikke sammenligne guld fyldt smykker til belagte smykker, da der ikke er nogen sammenligning.

1.vi sender alle vores varer til hele verden inden for 48 timer ved china post, der er registreret mail/ePacket/kina post almindelige lille pakke/DHL/EMS.

Shipping måde afhænger samlede penge af din ordre

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

5.Efter send til post(vis venter køber modtager varen), kan Vi ikke ændre adresse længere,så tjek venligst adressen før det.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1) Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit.Kontakt os inden for 7 dage og tage et foto ,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2) For enhver årsag, du er ikke tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris

3) Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked under denne henblik på Livingbox.dk eller ved Trademanger, vil Vi svare dig hurtigst muligt

Hvis du har andre spørgsmål, eller vil have flere oplysninger om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på min trademanager .Men hvis du får det, når du modtager varen, Hvis du ikke er tilfreds med dette, bedes du venligst kontakte mig først, og jeg vil løse spørgsmålet med din tilfredshed , inden de forlader feedback

Tags: billige rhinowalk, aroma aikos, kniv rabatter, fader-10k 100mm, blonder tørklæder uk, billige ringe 925, hdmi scart hdmi, billige red heela, hip hop skydere
Indstilling Type Spænding Mount
Stil Trendy
Model-Nummer RS0035
Køn KVINDER
Ringe Type Bryllup Bands
Mærke JUNXIN
Element Type Ringe
Bøde eller Mode Mode
Gaver Nyt År,Valentins Dag,Påske,Mors Dag,Jul Dag Gaver
Gaver Til Søn & Datter,Far & Mor,Kæreste,Kæreste & Kæreste
Lejlighed Jubilæum/Engagement/Bryllup/Party/Gift/Ferie
Overfladen Bredde 9mm
Materiale Opaler
Gave Til Dreng & Pige,Mænd & Kvinder,Mand & Kvinde
Form\mønster GEOMETRISKE

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer