Tilbud

kr21.59

kr27.30

3 I 1 Anti Barking Stoppe med at Gø, hundetræning Enhed hundetræning Repeller Kontrol-LED ’ en Ultralyds Anti-Gø Gø Ny

Tilføj en anmeldelse af varen

PANDADA Ultralyd Uddannelse/Forvise Dog Maskine Instruktioner: *Beskrivelse af Produkt: træneren er baseret på teorien om, at ultralyd (ultrasonic wave når op til 125db) er over den øvre grænse for den menneskelige hørelse, og super ultralyd og 28000mcd stærkt hvidt lys.Det kan aktivere visuelle og tilsætningsstof aktivering af hunde, katte og andre dyr, men der vil ikke være nogen effekt på mennesker.Der er tre former for brug: Uddannelse dog , Forvise dog , Oplysende. *Sådan Bruger Du: 1. Lysflade: Slide funktionen skifte til det første websted, skal du trykke på den "STRÅLE" - knappen, kan maskinen bruges som et lys. 2. Træning hund: Slide funktionen skifte til midten websted, og tryk derefter på knappen STRÅLE på toppen af produktet. 3. Forvise hund: Slide funktionen skifte til det sidste site, og formålet er på den gale hund, skal du trykke på BJÆLKEN knappen, vil hunden løbe væk. *Specifikationer: Item Størrelse:140*40*30mm / 5.51*1.57*1.18 tommer Batteri:9V Alkalisk batteri (medfølger Ikke) Effektiv afstand:5 til 10 meter *Hvordan til at vurdere, om produktet fungerer korrekt: (1) med Sigte på det lille papir, og derefter åbnede Ultralyd Forvise Dog Maskine, for at observere, om papiret er svingende eller ikke, hvis der er en gang,Maskinen er normal. (2) at Iagttage den forandring af flammen, hvis flammen slår klart, maskinen er normal. (1)*Opmærksomhed: (2)med Sigte på hundens hoved såsom øjne eller ører for at opnå den bedste effekt, mens du bruger de træner. (2) Dette produkt har stærke ultralyd og infrarød laser power, så undlad venligst at behandle folks ører og øjne i tilfælde af skade. (3) Du bedre ikke at bruge den kvalitet af uddannelse dog til at belyse, fordi den mængde strøm, at forbruget i denne klasse er mere end fem gange end på belysning-klasse. (4) I dogging tilstand, da strømmen er stærk, strømforbruget er stort, så tryk ikke på kontakten i lang tid.Generelt, frigivelse efter tryk på tasten inden for 10 sekunder, og derefter presses, således at strømmen kan holdes stabil for at opnå de bedste resultater. *Følgende Betingelser Kan Medføre Dårlig Effekt af forbud mod Hunde: 1. Din egen hund, fordi hunden ved, at hans ejer ikke vil såre ham. 2. I støjende omgivelser, såsom downtown eller gaden. 3. En veltrænet hund. 4. Når batterispændingen er lav. 5. Hunden lytte ultralyd for meget, har vænnet sig til det og ikke frygt.Pakke indhold: 1 x Dog Repeller 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Livingbox.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Livingbox.dk!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

'

Tags: pen barbermaskine, som barberer, moto e5 spille skærm, iphone 6 plus spanien, citronella spray collar, anti kæledyr, cams kæledyr, sagen moto g8-power, bånd kæledyr, blinde hunde, hood tape
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Type Hunde
Model-Nummer Ultralyd Hund Repeller
Element Type Afskrækningsmidler

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer