Tilbud

kr41.44

kr45.04

4x30 Børn Kikkert-Teleskop Kikkert High definition Anvendelsesområde Toy Bird-watching Vandring Kikkert Gave Barn Kikkert

Tilføj en anmeldelse af varen

4x30 Børn Kikkert-Teleskop Kikkert High definition Anvendelsesområde Toy Bird-watching Vandring Kikkert Gave Barn Kikkert

Funktioner: Bløde gummi shell er ikke-giftige, sikker og fleksibel, som kan forebygge skader ved fald.Høj kvalitet optik linse med blå folie belagt er uskadelig for børnenes øjne, der kan se klart med fremragende lysgennemgang og ingen svimmelhed. 4x forstørrelse giver en fantastisk udsigt i detaljer og bringe verden 4 gange tættere til dine børn.En justerbar knappen er nem at bruge.Ergonomisk greb er især for små hænder, der er behagelig og nem at holde.

Specifikationer:

Materiale: Gummi + Glas

Valgfri Farver: Blå, Grøn, Gul

Størrelse: 8.5 * 10.7 * 3.7 cm / 3.3 * 4.2 * 1.5 tommer

Linse Diameter: 30 mm / 1,2 tommer

Forstørrelse: 4x

Vægt: 145g

Type: Kikkert

Pakken Indeholder:

1 x Kikkert

1 x rengøringsklud

1 x Rem

1 x Taske

Du kan få brug for dette Klik for at få rabat

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Livingbox.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Livingbox.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: grundlag kikkert, papir kikkert, praktica kikkert, digital kikkert, unge kikkert, barn kikkert, vis kikkert, døren kikkert, oprindelige kikkert, simpel kikkert
Type Kikkert
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke VBESTLIFE
Model-Nummer Børn legetøj

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer