Tilbud

kr295.66

kr422.33

BATESMUSIC Cello Tailpiece Aluminium Legering Tailpiece med Justerbar Tailgut for 3/4 4/4 Cello String Instrumenter, del 1

Tilføj en anmeldelse af varen

start end

Kære køber, Tak for shopping i vores Bates Musik butik, før du køber, vil vi give dig

nogle LOVER!

1 .Efter vi har sendt ud af pakken og sørg for, at du ikke får din pakke, vil vi give dig alle de tilbagebetaling.Selv hvis levering timeout, kan vi stadig tilbagebetaling med dig paypal-konto, så du virkelig kan shoppe her, uden at bekymre dig om at miste penge.

2 .Hvis det produkt, du fik har problemer , bedes du skrive til os på e-mail eller efterlade en besked til os, før du giver en tvist eller en negativ feedback, så vi kan behandle den så hurtigt som muligt og mere effektivt.

Du kan være sikker på at handle i vores Bates Musik butik og nyde

Nem at installere: Vores cello haler er nemme at installere, fint til at teste, og perfekt fastgjort til bunden af cello, en integreret del af cello.

Justerbar CELLO TAILGUT: Vores produkter er udstyret med justerbar hale og messing skruer i begge ender, hvilket er en god assistent til tuning.

Designet til 3/4 4/4 CELLO: Lavet af høj kvalitet aluminium, korrosionsbestandigt, håndværk, solide og holdbare, som er forenelige med 3/4 4/4 cello.

Bærbare: Tailpiece og Tailgut er lette vægt, og vil ikke lægge for meget vægt til din cello, god kvalitet, rimelig pris, du fortjener.

Garanti: Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, vi modtager, kan du ansøge om ubetinget afkast og tilbagebetalinger inden for 180 dage.Du kan altid sende os en e-mail med spørgsmål om dette produkt.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt .

1. Dine penge er udbetalt til Livingbox.dk efter du modtager varen, Livingbox.dk vil give penge til vores konto .Og hvis vi er enige om at returnere de penge, det er Livingbox.dk give det til dig også.Så dette er sikkert ESCROW SERVICE.

2. Du kan gøre betaling for din ordre med Kreditkort, Penge Booker, Money Gram, Bank, T/T, Western Union mv.

1.Skibet tid afhænger af købers fortoldning tid eller andre faktorer som vejr eller placeringen af destination.Hvis du har set den pakke ankom din plads, kan du tjekke med told eller lokale posthus, så du kan få de varer snart.

2.Normal leveringstid med forskellige express company.

EMS : forventet leveringstid 5-10 hverdage

Kina post air mail :forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

ePacket : forventet leveringstid 5-10 hverdage,skib til OS

Posti Finland : forventet leveringstid 10-30 arbejdsdage, skib til rusland og Hviderusland kun.

Livingbox.dk Standard fragt : forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

Hong Kong Post Air Mail : forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

Andre udtrykker, at du ønsker , kan du kontakte os.

Vi vil automatisk lade en positiv feedback til alle, der har fuldføre transaktionen, og lad os positiv feedback.

1.Hvis du kan lide vores varer , bedes du give os et Fem-Stjernet feedback, og lad andre nyde det også.

2. Din feedback er meget vigtig for os , hvis du er utilfreds med det , bedes du venligst kontakte mig først i stedet for at give en negativ feedback, og på denne måde kan vi håndtere den mere effektiv.

3. Vi vil give fem starte feedback til hver nice køber for.

4.Venligst e-mail mig via "MINE BESKEDER" eller "Spørg Sælger Spørgsmål", hvis du har nogen spørgsmål om vores notering eller dit køb.

Vi er Bates Musik, vi er professionelle på musik instrument, og vi vil forbedre vores produkter og service til at blive bedre.Alle vi ønsker, er du nyde med musik og vores instrumenter.

Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte os online eller efterlade os en besked via Kontakt Nu.Vores svar skal nå dig inden for 12 timer.

Tags: string violin dele, stå guitar batesmusic, cello del, cello prop, cello bemærk, cello endpin prop, bas hale, cello indehaver, cello dække, antikke tailpiece
Model-Nummer A806 Cello Strings
Gribebræt Materiale Viola String
Bue Materiale Viola String
Top Materiale Viola String
Tilbage / Side Materiale Nikkel Sølv Sår
Ansigt Materiale Kerne Af Stål
Mærke MUKU
Størrelse Cello Strings

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer