Tilbud

kr119.11

kr198.51

Højde Kvalitet CCFL-Angel Eyes Kit Varm Hvid Glorie Ring Til BMW E60 E61 520i 525i 530i 540i 545i 550i M5 Pre LCI-03-07 Demon Øje

Tilføj en anmeldelse af varen

HochiTech er den bedste Demon Øje Kits fremstillet til ethvert køretøj, der hidtil.Dette kit benytter Kold Katode-teknologi, der, i modsætning til de andre LED-og Fiberoptiske Kits, kan ses tydeligt.selv i Direkte Sollys.Disse ringe er normeret til 50.000 timer ved konstant brug, der er mere end dobbelt levetid konkurrence.Disse Demon Eyes bruge CCFL (cold cathode fluorescent lys) kerne-teknologi.CCFL giver en meget lys fra gas opkrævet rør.Udseendet er meget "high tech" og kampe HID udstyret lys overordentlig godt.Derudover, denne teknologi giver for meget lys output fra halo-ringene, så de er synlige, dag eller nat.

Kit Indeholder:

• 4pcs HochiTech CCFL, der Ringer (i forlygter)

• 2pcs Ballast til CCFL-Angel Øjne

• 1stk HochiTech Detaljeret DIY engelsk Installere Instruktioner

INGEN Forlygte(s) og/eller Foglight(s) i prisen

Bandets Navn : HochiTech

Egnede modeller:

Hvorfor du skal vælge Hochitech angl øjne?

Fordi vores kvalitet er bedre end andre.

1.HochiTech: Sikker inverter : inverteren er fyldt med silikone. .

Andre: Ingen

2. Hochitech: Høj Lysstyrke

Andre: Lav Lysstyrke

3. HochiTech: Kvalificeret products.ISO 9001:2000Quality Management system-certificering og EU CE-certificering

andre: Ingen

Hvordan at installere:

Installationen kræver, at du til at åbne lygten, ved hjælp af varme fra enten din ovn eller en varmepistol.Det lyder slemt, men det er virkelig ikke for hårdt.Du skal blot fjerne alle de skruer, heat seal, og trække fra hinanden.Vi har installations videoer og andre nyttige guider til rådighed på diodedynamics.com/install.The ledninger er en plug-and-play-installation, ved hjælp af vores Diode Dynamics Angel Eye Sele og hurtig afbryder.Du vil ikke nødt til at gøre noget lodning, wire stripping, presning eller noget.Ringene skal kun 12V strøm og jord - vi anbefaler, at du bruger din parkering lys, for at få dem til at vende om, som om de kom på den måde fra fabrikken, "OEM stil."

Vi kan gøre ethvert køretøj for dig, med vores store beholdning af ringstørrelser.Kontakt os for information.

HALO Rings FAQ:

Q: Hvad er det ringe lavet af?

A: HochiTech CCFL - Forlygte Halo Kits bruge Kold Katode Lysstofrør XE-teknologi, som giver en glat og selv halo belysning.CCFL nadal har en forventet levetid på 50.000 timer ved konstant brug, og kommer med en livstidsgaranti.CCFL Glorier kræver en ekstern Strømforsyning.HochiTech "XE" Power Invertere er inkluderet i hver HochiTech CCFL Halo Kit-System.

Q: Hvor lang tid vil disse virkelig vare?

A: HochiTech Nadal er den højeste kvalitet haloer på markedet!Der er to gange den gennemsnitlige levetid for ALLE andre kit.

A: CCFL ' er har en levetid på 50.000 timer ved konstant brug.

Q: Hvilken slags look jeg går efter?

A: Hver af vores halo stilarter giver et anderledes look.CCFL nadal har en blød omgivende glød og en glat produktion.Vis up store på natten, men i dagslys, de er ikke så udtalt.SMD glorier tilbyder en intens udseende, og lys output.Kan tydeligt ses i løbet af dagen og natten.Disse er vores mest populære til dato.Plasma-glorier kombinere begge teknologier af CCFL-og SMD tilbyder en meget intens lys output med en jævn glød.Disse er langt vores mest strålende glorier.

Q: Hvilke farver der er at betragte som juridisk?

A: Hvide og Amber er den juridiske farver Landsdækkende.Rød og Blå er anset for nødsituationer køretøjet lys, og er ikke juridisk.Kørsel Love, som kan variere fra stat til stat, skal du kontrollere med din statslige love, inden du foretager din halo farve valg.

Q: Hvad er "Demon Eyes/Angel Eyes/Glorier"?

A: Demon Eyes/Angel Eyes osv.er en Attraktiv og Juridiske alternativ til den grimme OEM-Kørelys vores køretøjer kommer med.Oprindeligt udviklet til BMW, den "glorier" surround kanten af reflekser i din forlygte huse.Når din bil er på ringene vil lyse op ligesom din normale DRLs ville.Du kan vælge at deaktivere DRLs (at pære vil stadig blive brugt som din high beam), eller brug DRLs i forbindelse med deres glorier.

Q: Hvem kan installere en HochiTech Halo Kit?

A: Enhver person, der har nogle tekniske opleve en grundlæggende forståelse af elektriske kredsløb kan installere og HochiTech Halo Kit.Vi tilbyder også professionel installation og pre-installeret forlygter (e-mail for detaljer).

Q: Vil installere en HochiTech Halo Kit annullere min garanti?

A: de Fleste forhandlere vil henviser halo kit på samme måde som en tåge-lys kit.Da disse Haloer har en helt separat ledningsnet, det elektriske system, monteres på køretøj, der er upåvirket.

Q: er jeg nødt til at gøre noget ekstra ledningsføring?

A: Vores Halo kits leveres med "Plug and Play" - stik, så du kan sætte inverter direkte i lys og tænde og slukke fra fabrikken forlygte skifte.

Forsendelse

1. Vi sender til hele Verden, undtagen Nogle fjerntliggende områder.

2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol.

3. Før du køber, skal Du sørge for, at din adresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig så hurtigt

som muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Betaling:

1. Vi accepterer Alipay,.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du kan se umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Garanti:

1. 12 måneder Garanti fra Producenten.Købe med tillid!

Tags: e84, e61, e30, halo toy, line e61, e46, pan bmw, bmw e38, E39, bmw m5
Spænding 12V
Emne Diameter 0inch
Element Vægt 0.25kg
Materiale Type ABS
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Oprindelse KN(Oprindelse)
Specielle Funktioner Dagen Lys
farve Hvid
Mærke HochiTech
For Køretøj, Der Mærker/Modeller BMW
Element Type Dagen Lys
Model Navn Til BMW E36 E38, E39 E46

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer