Tilbud

kr548.07

kr583.06

100PCS Remineralisering Desensibilisering Dental Gel-særlige Følsomhed Tand Reduktion Desensibilisering Pen

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktioner: 1. Anvendes efter tandblegning behandling . 2. Fyldes i sprøjten og nem at bruge 3. Med blå farve gel, som nedsætter følsomheden 4. Med 2 ml volumen for 2 patienter 5. Tilføjet den mineralske af tænderne behov

Specifikationer:

12g/pc,1*1*12.5 cm

Pakke Liste:

100 x 2ml Remineralisering Gel Pen, pensel

Livingbox.dk acceptes kreditkortet, E-wallet og offline-bank overførsel.Betalingsmetoder kan variere fra land til land, se venligst HELPpage for flere detaljer.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2.Alle emner vil blive leveret til den adresse, du overlade til os.Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.Adresse med"P. O. Box" er ikke accepatble.

3. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er billigste indlæg måde, så det tager lang tid for levering.s o vi har brug for din forståelse for leveringstid:

Men , hvis du ønsker mere hurtig levering kan du betale de elementer af EMS, UPS/FEDEX og JILLION Kurer.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Livingbox.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Livingbox.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: lamper dental kridtning, dental kridtning, Tandblegning, høj tandblegning, mandlige tandblegning, adobe støjreduktion, reduktion 20 tand, kunstige dental kridtning, tandlæger af tandblegning, apple støjreduktion
Funktion Nul Boble, Reducere Følsomme Tand
Velegnet til Tandpleje
NETTO VÆGT 2 ml
Størrelse Moderate
Ingrediens Tandlæge Tandlæge Gel
Mærke skylundent
Holdbarhed 24 Måneder
Certifikat FDA,CE -, MUSKEL-OG SKELETBESVÆR,SGS
Element Type Tandblegning
Mængde 100pcs
farve blå
Model-Nummer G003

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer