Tilbud

kr26.74

kr37.10

Kæledyr Hund Grooming Salon Wall Sticker Kæledyr Shop Vinyl Decal Art Wall Stickers Wall standardklæbemiddel Aftagelig FK-77

Tilføj en anmeldelse af varen

Om Størrelse:

STØRRELSE:

S: 42X65CM

M:57X88CM

L : 80X123CM

XL:110X169CM

du kan kontakte vores kundeservice, som vender du har brug for, Hvis du ikke efterlade en besked, så vil vi sende en, vil.vi accepterer brugerdefinerede din egen størrelse , er du velkommen til at kontakte os !

Om vores decals:

✓ Vores decals er die — cut- der ikke er udskrevet, så de ikke indeholder en baggrund (klart eller på anden måde).Væggen eller overfladen du anvende den decal til baggrunden.

✓ Billede, der måske ikke afspejler reelle størrelse.Det er Digital eksempel for at vise formål.For at gøre billedet passer dig plads til 100%, bør du måle din plads

✓ Vi bruger høj kvalitet mat vinyl, der ligner en gang maling, der anvendes til væggen og ikke-giftige , beskyttelse af miljøet.

✓ Vores decals vil holde sig til næsten enhver glat overflade som væggen , glas , plast , træ osv., og lidt ru vægge.

✓ Væg Vinyl Decals er let aftageligt men kan IKKE genbruges.

✓ Decal farver kan variere en smule fra farverne på din computer skærm

✓ ønsker vi at du skal blive helt tilfreds med dit køb!Hvis for uanset hvilken grund du ikke er tilfreds,pls kontakte os først, vi vil gøre dig til en god løsning.

Om vores farver:

pls vælge farve direkte fra farve valgfri , men hvis der ikke den farve du ønsker, at pls husk at gennemgå vores farve diagram , har vi mange farver til rådighed , så du kan lyserød en, du elsker mest , og så efterlade os en besked om farve, hvis du har brug for det !

Om, Hvordan at Tage til efterretning:

i løbet bekræfte din side, når du køber , der har en besked boks for dig at skrive en note til sælgeren , kan du skrive den "farve" og "Brugerdefineret navn"( bare for personligt navn decal)".

Hvis du glemmer at skrive, så kan du "kontakt sælger"

Der har et eksempel på et billede for din henvisning!

Tags: glitre og skinne til pige, wall stickers salon, dog salon, og mærkat, stor unicorn, dandia vægoverføringsbillede, shiba vægoverføringsbillede, barbi shirt, pet salon, large wall stickers dog salon
Materiale PVC
Mærke HDJWU
Scenarier VÆGGEN
Personlig Tilbud
Farver Farver Tilgængelige
Stil Moderne
Model-Nummer FY-1
mønster Fly Wall Sticker
Klassificering Vinduet Klistermærker
Vandtæt Ja
Specifikation Single-piece Package
Tema mønster
Aftagelig Ja
Funktioner Udstansning

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer