Tilbud

kr30.52

kr50.87

AZQSD DIY Specielt Formet Diamant Maleri 2 Net Papirvarer Blyant Boks Rhinestones Broderi Mandala Opbevaring Tilfælde, Gaver

Tilføj en anmeldelse af varen

Bemærkninger: 1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra de farve

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Pakning: 1 X opbevaringsboks (Ikke inkluderet Blyant )

1 X Diamant Maleri Værktøj (Diamond, Bor Pen, Fremskynde Plade)

Efter at have modtaget din ordre, vil vi sende det ud i 1-5 dage, bruger Vi den logistik-kanaler, der er udpeget af Livingbox.dk.Den tid det vil tage for din pakke, til at komme frem, afhænger behandlingen hastigheden på din told og posthus.

Arbejdstid

Beijing Tid:8:30 til 18:00

Moskva Tid:03:30 til 13:00

OS Pacific Time:17:30 til 03:00

Hollandske Tid:02:30 til 12:00

Nogle Andre Service

1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Og vi vil svare inden for 24 timer, undtagen i weekenderne.

2. Hvis der er nogen problemer kommer til dig, skal du ikke bekymre dig.Du kan kontakte os først.Vi lover, at vi vil forsøge alt for at hjælpe dig.

3. Vær opmærksom på tidsforskellen mellem os.Vi arbejder i Kina.

Om Farve Forskel og Størrelse Fejl

1.Billede cut ,design gør,lærred måling kan medføre, at størrelsen afvigelse (plus og minus1-2cm udsving) .Du skal selv købe det billede rammen i henhold til størrelsen af diamant maleri, når du modtager diamant maleri.

2.LAYOUT er lavet af software.Farven af alle faktiske diamanter vil have lidt farve forskel i puds, men inden for en rimelig rækkevidde.Billederne har forskellig farve i forskellige skærme ,skal Du forstå.

Tags: glitter opbevaring, 5d diamant maleri pommerske, diamant broderi blyant, mænd mandala taske, container til perle, strømper med kylling, diamant maling, diamant maleri plein, diamant mosaik, om mandala taske
Antal Farver 1-30
Stil Moderne
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Indsætte Område Fuld
Ydre Emballage PAPIRPOSE
Mønster Type Blomster
Sæt Type Ja
Bruger Penalhus med DIY
Materiale Plast
Mærke AZQSD
Størrelse 21*7.2*3cm
Navn Diamant Maleri Penalhus
Form Tre-dimensionel
Ramme No
Diamond-Form RUNDE
Type Engroshandel No

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer