Tilbud

kr106.45

kr136.48

Hotsale 4G 35DB antenne 2*SMA stik til HUAWEI B315 B593 B2000 B3000 LTE router

Tilføj en anmeldelse af varen

Forsendelse

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 15-35 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Feedback

1. Du bedes venligst bekræfte produkterne efter at du har fået dem.

2. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.

3. Vær venlig at give os positiv feedback.

Vender tilbage

1.Vi accepterer 7 dage returnere eller udskiftning, forudsat den vare, du har modtaget, ikke stemmer overens med vores beskrivelse, vil vi refundere dig efter modtager returvaren er i sin oprindelige tilstand, køber skal betale shipping gebyrer for returnering, mere end 7 dage, kan vi kun give vedligeholdelse.

2. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når den er vendt tilbage, køberne vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Vi kun leveres til bekræftet adresse for din ordre adressen Skal Matche din modtager adresse.

Tak for din tid!Velkommen til at besøge igen

Tags: 4g router, ære, udendørs antenne, 4g lte, lte antenne, huawei router antenne kabel, antena huawei, radio antenne 4g, 4g antenne, lte antenne sma retningsbestemt
Stik Dobbelt-SMA-mand
Model-Nummer W435
Mærke GEERXIN

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer