Tilbud

kr217.12

Seiko Sii Capd347 Stregkode Printer Print Mekanisme, 28 pin-Printhoved

Tilføj en anmeldelse af varen

Salgsargument

Seiko Sii Capd347 Stregkode Printer Udskrive Mekanisme

100% nyt og originalt

3 måneders garanti

lagre til rådighed

MOQ:1stk

for stor mængde, pris kan forhandles

Pre-Meddelelse af køb

Da forskellige lande har forskellige skattemæssige politikker, Bedes du fortælle os den angivne værdi, når du placerer en ordre, eller kontakte os for at lade os det vide ([email protected]).Hvis der ikke er efterlad en besked for at informere os om fakturabeløbet for forsendelse, vil vi erklære den værdi, der er 1 USD/pc ' er til at hjælpe køber til at undgå den lokale Brugerdefinerede værdi.Hvis problemet told opstår, skal den køber, der har det primære ansvar.

Om forsendelse

Forsendelses omkostninger er vist i prisen brændstoftillæg.Told, afgifter og told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i prisen.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).For hurtig DHL,UPS, FEDEX, leverer Vi efter den aktuelle situation til at vælge det bedste for kunden, kan det være forskellig fra kunden vælger, når de gør for.men det ville være en af de DHL, UPS, FEDEX.

Om Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback, før at kontakte os.Negativ feedback er ikke den bedste måde at løse ethvert problem.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. 2. Bedes du give os 5 stjerne positiv feedback, hvis du er tilfreds med produktet.Vi vil være meget værdsat. 3.Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os,vil vi svare dig inden for 24 timer, og vil gøre vores bedste for at løse alle dine problemer.

Tags: dot matrix, vr løbebåndet, seiko ur, seiko rem, 22mm mesh urrem, pagani design pd 1632, seiko herre sportura, stort løbebånd, 3d-terning printer, printeren seiko
Mærke Hitan
Model-Nummer 347

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer