Tilbud

kr93.05

kr155.09

12pc/masse 2020 Nye Trendy Glimmer Stjerne, Hjerte Design Bånd Hovedbøjle For Kvinder DIY Piger Hovedbøjle Hår Tilbehør Part Mujer

Tilføj en anmeldelse af varen

2020 Nye Trendy Glimmer Stjerne, Hjerte Design Bånd Hovedbøjle For Kvinder DIY Piger Hovedbøjle Hår Tilbehør Part Mujer

Særlige Informatio n

Varenavn: Hovedbeklædning

Materiale: Akryl, Spandex

Størrelse: Passe Børn

Farve: 12 Farver Tilgængelige

Bemærk: på Grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder, pls forstå.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.Pls tillader 1-5mm forskel på grund af manuel måling.

Venligst besked om, at de farver, du har brug for, når du placerer en ordre, ellers farverne vil blive sendt ud tilfældigt.

Tak for dit samarbejde så meget.

Betaling

1).Betaling skal ske inden for 72 timer fra bestilling.

2).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber

4).Vi vil sende den vare, i henhold til din adresse du opgiver til os, så pls give os den rigtige adresse.

Sending

1).Elementer er kun afsendt, når betalingen er bekræftet.

2).Vi offen sender varer via EMS,DHL,UPS,FEdEX,TNT,Kina post,HongKong indlæg.

3).EMS express shipping normalt tager 5~10 arbejdsdage afhængig af at destination,DHL,UPS,FEDEX,TNT express shipping normalt tager 3~5 arbejdsdage afhængig af destinationen.

4).Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Rabat

Vi tilbyder mere rabat på store ordre,hvis du er interesseret i at købe flere varer eller store mængde, er du velkommen til at kontakte os.

Politik For Refundering

1).Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.

2).Køber er ansvarlig for alle fragt omkostninger.Vores shipping gebyr omfatter håndtering, pakning af ting og andre relaterede omkostninger.

3).Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.

Din feedback er meget vigtig for at vores forretningsudvikling,vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger med fem stjerner er os, der baserer på din tilfredshed med vores vare-og service.Desværre,hvis du planlægger at give os en neutral/ negativ feedback på grund af din dårlige købsoplevelse hos os,bedes du kontakte os til enhver tid, så som at rydde op på din utilfredshed og løse problemet.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, hvis du har nogen spørgsmål, før købet, vil vi besvare dine spørgsmål inden for 24 timer,men på grund af tid anderledes,så skriv detaljeret informationer eller spørgsmål til vores e-mail service,en god kommunikation vil undgå ulykke.

Vi er agent for mange af de producenter produkt,vil vi forsøge vores bedste for at levere produkter af høj kvalitet,lav pris,hurtig levering og fremragende kundeservice.

Vores firma levere forskellige typer af hår tilbehør såsom pandebånd, hår klip, hår buer, hår blomst osv.

Vores produkter er meget pouplar, de er solgt godt på USA markedet, Europa marked, Australien marked og RU marked .

Vi sender alle pakke i gang og hurtigt.

De fleste af de elementer, der er hold i stort lager til salg.

Vi kan samarbejde for lang tid.

Tags: 2 tommer linser bil, 3d badeværelse ur, 100v 350ma driver, 2 tommer cam spænde, 3i1 frugt peeler, 30cm pung sæt, 12v batteri hus, 5000rpm 40w turbo, 17cm led rød 2stk
Funktion DIY Tilbehør
Stil Mode
Model-Nummer TDDJ019
Lejlighed Skole/Hjem/Party/Dagligt
Er faldende Ja
Produkt navn fashion hår bue
Er Tilpasset Ja
Mønster Type Blomster
Type Hårspænder
Materiale Polyester
Navn På Afdeling Børn
Brug Børn Hair Bære
Mærke Elhacyz
Køn Unisex
Element Type Hovedbeklædning

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer