Tilbud

kr75.56

kr95.66

Vinter Thermal Handsker Vandtæt Elektrisk Opvarmede Handsker Batteridrevne Til Ski, Klatring Varme Handsker

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktioner:

1. Vandafvisende stof: overfladen af handsken er lavet af vandafvisende klud.Sprøjt vand vil automatisk glide ned perler, vil den ikke ligge handsker, og det er et meget godt valg for de, der beskæftiger sig med den generelle regn og skiløb. 3200 mAh lithium stor kapacitet batteri, tre-hastighed, temperatur justering, egnet til forskellige vejrforhold temperaturer.

2. Leveres med humaniseret usynlig lynlås installation af batteri taske design, og vedtager ergonomisk skæring.Høj kvalitet indvendige foring varm fløjl stof til at holde varmen om vinteren, blødt og behageligt, uden fnug; egnet til den fysiske og mentale aktiviteter for klatrere og passer palm, gode ydeevne, effektiv komfort.

3. Skridsikker håndflade: håndfladen af handsken er lavet af slidstærkt PU, således at handsken har et godt greb, fast greb trekking pole, at forhindre tilbagetrækning, og let kontrol.

4. Reflekterende stribe design: overfladen af handsken har en reflekterende stribe design, som har en sikkerheds-påmindelse, når du rider eller træner i nat.

5. Opladning og varme for at holde varmen: kan du holde dine hænder varme, til enhver tid, i kolde vinter, og det er nemmere og mere sikre at gå ud.

Specifikation:

Størrelse: omkring 33*12.5*3cm/12.99*4.92*1.18 i (nogle fejl i manuel måling)

Packing Liste:

Lithium batteri type: et par opvarmede handsker, lithium batteri *2, opladning kabel *1

Batterier type: et par opvarmede handsker, batteri box *2

Tags: exo opvarmede handsker, varmelegeme opbevaring, batteri sok, amazon elektrisk opvarmede handsker, latex glowes, vest vinter, handske usb, regn overgloves, varme glød, handske hånd
Materiale Bomuld, Læder, PU
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Elektrisk Opvarmede Handsker

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer